Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha egy pók szívta...

Mit jelent ha egy pók szívta a vérem álmomban? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Álmomban társaságban voltam, de azt már nem tudom kikkel, de hirtelen éles fájdalmat éreztem a bal lábam belső oldalán odanéztem és egy tenyérnél valamivel kisebb méretű pók volt a lábamon és szívta a vérem. Tisztán emlékszem arra amit éreztem. Azt éreztem, hogy a vért szívja ki egy érből és mikor kiszívta belőle akkor az ér olyan kemény lett mint egy vasdrót és két ujjal teljesen kitudtam tapintani és az ujjam közé venni ez elég bizarr volt és hát akkor be is pánikoltam tőle, valaki elindult velem gyalog hogy elvigyen kórházba de a pók csak szívta a vért és a lábam már zsibbadt alig tudtam lépni ekkor nagyon ideges lettem, de a félelmem elmúlt és ököllel elkezdtem ütni a pókot és nagyon sokáig csak ütöttem ütöttem aztán leesett, de ezután nagyon erőtlen voltam és nagy folt lett a lábamon ahol rá volt tapadva és tiszta véres volt.

2016. júl. 21. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyós jön látogatóba.
2016. júl. 21. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Van valami hamisság az ismerősök/családod/barátaid közt.

Ez a személy, a te energiád szívja le.

Hasonló szituáció, mint az energia vámpír.

Írtad, hogy kemény lett az ér, mint egy vasdrót.

Átvitt értelemben, ha megszabadulsz ettől a személytől és kizárod az életedből, az fájdalmas lesz, viszont erősebbé válsz tőle.

És végül, ennek a személynek az elvesztése fájdalmas lesz és nyomot hagy benned.

Gondolom , valaki olyan lehet, aki közel áll hozzád.

Ezt ne vedd alapnak, én így értelmeztem.

De, ahány ember, annyi vélemény.:)

2016. júl. 21. 18:08
 3/3 just a filctoll válasza:
Azt, hogy pókember egy vámpír.
2016. júl. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!