Újra elkezdtem álmodni?
Figyelt kérdés
Annyit kell tudni, hogy én évekig "nem álmodtam". Soha nem volt, hogy ébredés után valamilyen álomra emlékeztem volna, viszont mostanában háromszor is egymás után megtörtént. És nem túl szép álmok. Azért kérdem, mert érdekes, hogy eddig is néztem horrorfilmeket, játszottam ijesztőbb játékokkal, de soha nem volt hosszabb, részletesebb álmom utánuk, vagy éppen semmi, amire emlékeztem volna. Ezen a héten meg folyamatosan ölök, menekülök vagy kórházban fekszem az álmaimban. Mitől lettek újra ilyen élénkek?2016. júl. 6. 14:09
1/4 anonim válasza:
Én 11 éves korom óta nem álmodok.
2/4 A kérdező kommentje:
Nálam is kb. olyan 3-4. osztálytól kezdődött. De a kérdés az volt, hogy mitől kezdtem el újra álmodni?
2016. júl. 6. 18:10
3/4 anonim válasza:
ja én is ritkán emlékszek, akor vagy kefélek vagy zombi apokalipszis van :'D
4/4 anonim válasza:
Nem emlékszel álmodra, ezért kijelented és elhiteted magaddal, hogy nem álmodsz.
Az EEG nálad is kimutatná a REM fázist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!