Ti hogy értelmezitek ezt az álmot?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy elindultunk itthontól egy kertipartira. Ott volt minden olyan ember aki egy kicsit is hatással volt az életemre. Semlegesen éreztem magam végig. Este elvittem a buli alatt aludni a gyerekeim, középre feküdtem, cirógattam őket, és mire mélyen elaludtak felnőttek. Felkeltem, összeszedtem a táskám, és elszöktem. Egész nap vonatoztam, jól éreztem magam az úton idegenekkel. Sem a családom se barátok se ismerősök nem kerestek többé. A vonatút végén egy olyan városba érkezek, ahol már jártam. Elmegyek egy házhoz aminek nálam van a kulcsa évek óta, csak "nem tudom hol az ajtó", és a házban ott vannak a holmiaim, úgy mimtha csak dolgozni mennék reggel, mégis évek óta senki se járt ott. Amikor hazaérek tudom végre eltenni a telefont, nem aggódni, hogy majd hívnak azok akiket ott hagytam.2016. jún. 10. 21:13
1/1 anonim válasza:
Tudat alatt (vagy akár tudatosan is) önállósodni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!