Mit jelenthet döglött madarakkal álmodni?
Kérem, olyanok ne írjanak, akik csak trollkodni akarnak! Komoly a kérdés, és már foglalkoztat, mert az utóbbi időben visszatérő motívum lett nálam döglött madarakkal, vagy esetleg más állattetemekkel álmodni.
(Általában hal, vagy madár, de legtöbbször az utóbbi.)
Talán 3 hónapja ha tart. Esetleg fontos lehet, hogy mostanában többet stresszelek, mint ami egészséges lenne, és ilyen ,,rémálmok" képében jön ki netalántán?
Érdekelne, hogy másnak erről mi a véleménye, aki ebben kicsit is jártas, vagy mással előfordult már hasonló?
Ma pl, az volt az álmomban, hogy a kertben mindenütt elhullott madarakat találok, leginkább cinkéket, és elkezdtem félni, hogy valami járvány, ami emberre is veszélyes, majd felébredtem ebből a rossz hangulatú álomból.
Második: Igen, nagyon igazad lehet,pontosan illik a jelenlegi életemre, tulajdonképpen így már összeraktam magamban.
A tanulmányokkal kapcsolatban vannak gondok hónapok óta, és elképzelhető, hogy a sikertelenséget dolgozom így fel, most, hogy újra itt a vizsgaidőszak, azóta még gyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!