Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő Ördög az álomban?

Visszatérő Ördög az álomban?

Figyelt kérdés

Már több napja az az álmom,hogy ismeretlen lakásban vagyok és van egy ördög,gonosz szellem aki megakar ölni.Rám dob tárgyakat,bezár ide meg oda stb..Bárhova megyek látok egy sminkelő lányt a semmi közepén,és tudom hogy ő az ördög,belerúgok,megpróbálom megölni,de mintha meg se sebezném.Ma is ezeket álmodtam és úgy döntöttem az álmomban,hogy végzek vele.Felvette egy férfi és egy nő a formájat.A férfit megöltem de a nőt nem sikerült.

Esetleg valami segítség?És hogy tudom legyőzni?

Mi a lelki okai az ilyen álmoknak?

2016. máj. 20. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Lennének kérdéseim:

1. Családod minden tagjával jóban vagy?

2. Fiú vagy vagy lány?

3. Milyen idős?

4. Van-e valaki, akire vágysz?

2016. máj. 20. 07:58
 2/3 A kérdező kommentje:

1:Hát apámmal nem vagyok a legjobb kapcsolatban.

2:Fiú

3:16 múltam

4:Talán a barátnőmre,mostanában elég sok a baj a kapcsolatunkban.

Most,hogy igy egyre többet gondolkozok rajta,a sminkelő lány szerintem a barátnőmet ábrázolja,de nem tudom sajnos pontosan.Szerintem szakítani akar,elég furán és közömbösen viselkedik.Konkrétan le se sz*rja a fejemet..

Na mindegy,te mi gondolsz?

2016. máj. 20. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Az az ördög bizony BENNED van. A sminkelő lány valószínű, tényleg a barátnődet, pontosabban a vele való viszonyodat jelképezi. hogy próbálod megölni, belerúgsz, jelzi azt, hogy szeretnéd, hogy ő is figyeljen rád, foglalkozzon veled.

De ez a sminkelés is csak egy jelkép: valószínű a barátnőd is többnek, jobbnak akarja mutatni magát, mint amilyen. Úgy vélem, ha hagynád őt vagy legalább is úgy tennél, mintha le se ejtenéd, akkor újból elkezdene érdeklődni irántad. Végső soron azt tanácsolom neked, hogy csak magáért a kapcsolatért, hogy legyen valakid, ne járj vele.

Az meg, hogy az ördög felveszi férfi és nő alakját is, jelez egyfajta kényszert arra, hogy megfelelj elvárásoknak. Lehet, hogy ettől van az, hogy nem vagy jó viszonyban apáddal, mert hogy ő támaszt veled szemben elvárásokat, aminek te nem igazán tudsz vagy akarsz eleget tenni. De ne foglalkozz ezzel (könnyű ezt mondani, hiszen én magam is ettől a megfelelési kényszer-hülyeségtől szenvedek, noha idén leszek 35 éves).

Az, hogy az ördög bezár mindenhova, jelzi azt, hogy a környezeted is igyekszik téged beskatulyázni valami keretek közé beszorítani téged.

Én azt tanácsolom, ne harcolj a benned lévő ördöggel, mert minél inkább küzdesz ellene, annál erősebb lesz. Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, járj a magad útján, a csajt pedig dobd. Szerintem úgyis lesz helyette valaki más.

2016. máj. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!