Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent mellrákos betegnek...

Mit jelent mellrákos betegnek lenni az álomunkban?

Figyelt kérdés
Az álom nagyon valosághű volt. Tudatában voltam annak hogy beteg vagyok és megfogok halni. Elösször a barátaimmal voltam utánna hirtelen egy ismeretlen helyen egy vonatállomáson kötöttem ki,elvesztem de találkoztam egy ismerös arcal, ekkor megkönnyebültem de a mellem tapogatván éreztem a csomot ami nagyon nyugtalanitott. Ébredés után még egy jo ideig nagyon lehangolt voltam. Nem tudom eldönteni, hogy ez az álom egézségi gondot jelent vagy valami mástól való félelmem.

2016. máj. 6. 23:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az álmod,a nőiességedet ért támadásról szól,mely megrengette pszichédet,s nem egy halálos betegségről,azonban hasznos lenne-önmagad megnyugtatása végett-elmenni egy mammográfiás vizsgálatra.

Amiként a mammográfia kiszűrheti a testi betegséget,hasznos elbeszélgetned arról a nőiességedet érintő zavarról egy jóbaráttal,hogy tisztában lehess önmagaddal.

2016. máj. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!