Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az gáz hogy nekem bejön az...

Az gáz hogy nekem bejön az alváspalarizis vagy mi?

Figyelt kérdés
Eddig 2x tapasztaltam alváspalarizist vagyis alvásbénulást! Remélem tudjátok mi az nem akarom le írni :D De nekem mikor elsőre volt nem ijedtem meg. Hanem szinte jó érzés volt! Akkor úgy volt hogy 'Alszok és hirtelen annyit veszek észre hogy felkelek. De nem tudok mozogni csak az agyam kelt fel. Kezem próbáltam mozgatni de semmi csak kicsit mozgott. Másodjára már több mindent tudtam. De nekem ez valahogy bejön. Oké tudom mások ettől meg ijednének de életembe ki akartam ezt próbálni! Még annyit hozzáteszek hogy napi szinten van tudatos álmom(Semmi gyakorlással) :D
2016. máj. 2. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Szexy.
2016. máj. 2. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól h sokan nem élvezik te elvezd nyugodtan
2016. máj. 2. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is élvezem, de még sose volt testen kívüli élményem közben. Pedig nem egyszer majdnem sikerült, de sose tudok kilépni. Úgyhogy szerencsés vagy...
2016. máj. 3. 10:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok embernek nem tetszik. Asszem rá jöttem hogy kell előidézni :D Tegnap majdnem megvolt de hirtelen felébdredtem. Köszi a válaszokat! Azt hittem nem lesz egy se. Amúgy veletek volt már hasonló élmény?
2016. máj. 3. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor a legnagyobb esélye az alvásparalizisnek amikor hanyatt fekve alszol el.

És olyan nem volt veled hogy alvásparalizis közben azon kivül hogy nem tudtál ugyebár mozogni mert le voltál bénulva és közben közeledben volt valami félelmetes alak vagy hasonló?

Mert nekem úgy volt ilyenem hogy nem tudtam ugye mozdulni és az ágyam körül egy sötét alak járkált, hát én nagyon féltem. Te nem ijednél meg?

2016. máj. 6. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha ilyen történt volna jó is lett volna. Kíváncsi vagyok ezekre. http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__7769875-..

Ezt érdemes lenne elovasni, itt bővebben le írom a dolgokat. Bocsi hogy hosszan írtam + sz*r szövegértéssel. De este volt. De el olvashatnád! :D Mindent le írok benne. Mi mikor kezdődött, mit történt stb. De még van sok ehhez hasonló történetem.

2016. máj. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!