Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mi hogy álmomba fel kelek?...

Az mi hogy álmomba fel kelek? Többi lent! (Nem tudom megfogalmazni ezt a kérdést)

Figyelt kérdés
Tudom hogy alszok még, de tudok közbe gondolkozni! Még a kezem is tudom nagyon picit mozogtatni(Mint ha le lassult volna a világ olyan lassan tudom) Aztán hallom hogy kint beszélnek a szüleim kint beszélgetnek, vagy pl mosogatnak. Szinte már 3x volt ilyen velem! Mondhatni valamikor tudatos álmom is van(Majdnem minden nap :D ) De ez akkor is furcsa ami ma történt :D
2016. máj. 1. 09:45
 1/2 Legoman ***** válasza:

Tudatos álomhoz hasonló. Legközelebb próbálj meg beleszólni az álom történetébe, hátha sikerül.

Ha a szüleid valóban mosogattak vagy beszélgettek, és tudod, hogy az nem álom, mert mikor felébredtél tényleg úgy volt, akkor egyszerűen csak nem aludtál elég mélyen, vagy az ébrenlét határán voltál tudatosan.

2016. máj. 1. 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Naponta tudatos álmot élek át! :D Mármint repülés, meg tudom formálni az álmaimat(Nem mindig) Sose halok meg. Álmomba bármi történjen örökké élek! Mintha sebezhetetlen lennék. Vagy pl nagyon ritkán ugyan azt álmodom. Napi szinten repülés, lebegve sétálás. stb. Ez jó dolog vagy rossz dolog? Mert nekem kifejezetten tetszik.
2016. máj. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!