Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet ez bármit is (többi...

Doi423 kérdése:

Jelenthet ez bármit is (többi lent)?

Figyelt kérdés
4 éves koromban, kb. fél évig ugyanazt álmodtam. Álmomban volt egy Emily nevű lány, aki mindig azt mondogatta, hogy " hogyha nem akarsz szenvedni, vess véget mindennek most!" aztán meg vagy kiestem az erkélyről, vagy az erkély leszakadt aladtam. Emily egyébként nagyon hasonlít rám, és olyan mintha én lennék 15 évesen. Most vagyok 12 éves, anyukámmal ritkán találkozok, és a kapcsolatunk felszínes, apukámmal pedig ki nem állhatjuk egymást + van egy mostohaanyám aki megállás nélkül csesztet, elkerget otthonról amikor csak tud, és elveszi a cuccaimat. nagyon kivagyok akadva, már szöktem is el itthonról. lehet hogy az álmok erre utaltak, vagy inkább valami másra?

2016. ápr. 26. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Emily üzente neked, hogy ne szenvedj, hanem állj talpra, és cselekedj. Nem kiakadni kell, hanem felnőni, és utánajárni, hogyan oldhatod meg a problémát. A szökés is egy megoldás, de nem fogja megoldani a problémát, tovább fogsz szenvedni.
2016. ápr. 27. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves Doi423!

Álmaink rendszerint nem a jövőt jelentik meg nekünk,mert azok, a mi elménkben születnek,és mi emberek képtelenek vagyunk a jövébe látni.Álmaink arról szólnak,hogy mi mit látunk helyzetünkről.Megértlek,hisz egy gyermeknek nincs sok hatalma befolyásolni környezetét,s ezért néha menekülne az elől,de a menekülés nem jó megoldás.Tudok egy jobbat,ami működik:

Ez,a SZERETET hatalma.

A szeretet tüze,a legridegebb követ is képes megolvasztani.Úgy látom,szüleid nem erőltetik ezt a módszert,s talán nem is ismerik,de te megtaníthatod nekik.No,nem szavakkal,hisz a szeretet kifejezéséhez kevés szó szükséges,hanem tettekkel.

A szeretet,olyan,mint a napsugár,amely magához vonzza nem csak a napraforgót,hanem minden élőt.Szeretsd magadhoz az embereket!

Tudom,a szeretet kifejezését édesanyádtól kellett volna megtanulnod,de ő nem volt veled,s így,mint valami idegen nyelvet kell tanulnod.Hidd el,ez egy jó móka!Szeretetország nyelve a legszebb a világon.Ha akadozva beszéled,ne aggódj!Mindenki tanulja azt.

Hálás lennék,ha válaszolnál!

2016. ápr. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!