Mostmár minden éjjel álmomban egy kisfiúval vagyok terhes. Mit jelent ez?
Álmomban még azt is érzem,ahogy mozog. Ultrahangra járunk,látom a képernyőn,az igazi való életbeli nőgyógyászomhoz járunk.
Korábban volt két álmom a "gyerekeimmel". Az első gyermekem egy kisfiú,majd szültem még kettőt,és a negyedik gyermek lány lett és az álmomban tolókocsiban ültem a szülés után. Depressziós voltam.
A másik álmomban ugyanaz az első szülött "fiam" szerepelt. Ugyanolyan haja volt mint az előző álmomban,ugyanúgy 8 éves volt.
Mit jelentenek ezek? Kezdenek idegesíteni ezek az álmok már,folyamatosan ezzel a fiúval és a terhességgel álmodok.
A szülés utáni tolókocsis depressziós állapot mindenképpen azt jelenti, hogy attól félsz, hogyha születni fognak gyerekeid, akkor teljesen le leszel korlátozva miattuk, elveszik az idődet, nem tudsz majd menni sehova, nem tudsz majd tőlük semmit se csinálni, stb.
Az, hogy meg terhes vagy és gyerekekkel álmodsz, szerintem szimplán csak azt jelenti, hogy vágysz a gyerekekre, arra, hogy anya legyél, persze mindennek megvan a maga hátulütője, amivel te is tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!