Álomfejtők! Mit jelenthet, hogy így láttam magam?
Én már többször láttam magam külső szemlélőként.A legérdekesebb az volt, mikor a barátom szemével láttam magam kívülről és az ő érzéseivel gondoltam kívülálló önmagamra.akkor értettem meg, hogyan érez irántam.Hát egy ilyen tapasztalat nem is lehet szavakkal kifejezni, milyen különleges!
Aztán volt olyan is, hogy egy nőt láttam a lakásban, akinek nem kellett volna ott lennie.Azt gondoltam, egy szellem és jobban szemügyre vettem, mikor rájöttem arra, hogy a nő én vagyok, idősebb külsővel, de régimódi (1800-as évek beli) ruhában.Nagyon para volt!!!
Szerintem jelentősége nincs.Annyi, hogy más nézőpontból van szerencséd látni valamit, jelen esetben önmagadat, ami szerintem ha ott, akkor ijesztő is, mégiscsak egy érdekes tapasztalat! :)
Közben eszembe jutott, volt egy olyan álmom is, ahol a múlt jelent meg előttem, akár egy életre kelt hologram, a gyermekkoromból láttam képeket odakint az udvaron, de a képbe besétálhattam és megérinthettem az ott lévőket.Nos, láttam magamat tizenéves kislányként.Odamentem régi önmagamhoz és nagy szeretettel átöleltem.Máig jó hatással van rám, ha visszagondolok erre az álomra.Akkor ott, azt éreztem, hogy valami helyrejött, valami megjavult, a helyére került...Máig megható, jóleső rágondolni.Talán az önismeretben segítenek, formálnak minket ezek a jellegű álmok.El kell rajtuk gondolkozni és közben figyelni belülre.az érzéseid, gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!