Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a zárt ajtóba...

Mit jelent a zárt ajtóba valószínűleg késsel vésett szavak látása az álomban az álmodó számára?

Figyelt kérdés
A házunk fehér bejárati ajtójába vésve láttam két szót egymás alatt. ,,Hydro" és aratta ,,Aero".
2016. ápr. 1. 10:02
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Valamint az álmomban képes voltam mozgatni a házunkban lévő tárgyakat és bútorokat az akaratommal a családom néhány tagjainak szeme láttára aki két ember volt.: a bácsikám és annak fia, aki meg az unokatestvérem. Az unokatestvérem nem hitte el amit csináltam és azt mondta hogy ez csak trükk, és elővett két tűt és cérnát és valahogy a cérna két végén volt a két tű ráfűzve és mozdított el valami más tárgyat és a képembe mosolygott gúnyosan amire én meg, nem is tudom, egyben félelmet és haragot érezve ezzel a tárgymozgatós erővel, ami azt hiszem telekinézis volt, kivettem a kezei közül a cérnát és azzal együtt tűket is, de a tű párok egyike majdnem a szemembe fúródott de valahogy megállt vagy leesett miután láttam hogy felém megy a tű és utána nem tudom hogy leesett vagy eltűnt de az álom további részében is miután vitettem a kezéből az általa hasszbált eszközöket, továbbra is csak az önelégült, gúnyos mosolyát láttam az arcán továbbra is.
2016. ápr. 1. 10:11
 2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs jó viszonyod vele, és ezt próbálja meg feldolgozni az agyad. a hydro és aero meg víz és levegő, hmm nem tudom mire utalhat... csillagjegyek?
2016. ápr. 1. 10:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Én a rák vagyok ami víz, ő pedig nyilas ami meg tűz tehát nem hiszem hogy erre utalna.
2016. ápr. 1. 10:28
 4/13 anonim válasza:
van aki levegő?
2016. ápr. 1. 10:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Apám - Kos

Bácsikám / Apa bátyja - Bika

Nénikém - Hal

Nagyanyám - Bak

Nagyapám - Bika (azt hiszem)

Anya - nem tudom mert nem ismerem

Unokatestvér - Nyilas

Én - Rák

Apa öccse - Nyilas de halott

Unokatestvér anyja - nem tudom mivel nem ismertem

2016. ápr. 1. 10:39
 6/13 anonim válasza:
Hmm, így nem tudom akkor. Te mit gondolsz? Mi az első, ami eszedbe jut? Mi lehet ez??
2016. ápr. 1. 10:40
 7/13 anonim válasza:

Nagy ajtó, kapu: valamilyen jó irányú változás történik az életedben. Csukott ajtó, ami nem nyílik: kiközösítettenek, különcnek érzed magad; ha üldöznek és menekülés közben csak az az egy ajtó lenne a kijárat: erős bűntudat egy titkolt tetted miatt, melytől csak akkor szabadulhatnál meg ha elmondanád. Nyitott ajtó, amin belépsz: elhatározásodat valóra váltod, terved sikerül. Ha nyitott ajtó előtt állsz, de nem lépsz be azon: halogatsz egy régóta szükséges teendőt; félsz belekezdeni valamibe; célod elérése érdekében változásra lenne szükség. Ajtó mögötti lépcső: kíváncsiság; titkot sejtesz, de legalábbis elhallgatnak előled valamit. Kicsi ajtó: elérhetetlen elképzelések.

Az értékeléshez be kell lépnie!

2016. ápr. 1. 10:42
 8/13 A kérdező kommentje:

A sorrendből ítélve elsősorban szerintem azt hogy a víz valahogyan domináns a levegő felett vagy valamiben elsődlegesebb mint a levegő és a levegő meg segítené a vizet vagy valami támogatóként volna jelen a víz számára.

Furcsán hangzik de elsőre erre tudnék gondolni. Valamint mivel gyakran egyedül vagyok ezért szeretek fantáziálni és elképzelek magam mellé egy társat akivel már nem érzem hogy egyedül vagyok, csak így fejben, nem beszélgetek magammal vagy egyéb abnormalitáshoz köthető dolgot tennék csak képzelgek hogy mellettem van és vigyáz rám meg hogy megkapom tőle azt a támogatást amit a környezetemtől nem tudok meg kapni. Volt hogy egyszer egy másik álomban láttam is őt, ő pedig képes volt irányítani a szelet az akaratával. Szerintem ezzel lehet összefüggésben a két szó. Nem tudom mennyire számít de ezt a társat egy fiú alakjában képzelem el fekete haj, zöld szem és nyugodt természet és ahogy láttam őt valamelyik álmomban olyan 17-25 éves lehetett az álomban és az unokatestvérem pedig 28 éves.

2016. ápr. 1. 10:51
 9/13 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Lehetséges mondjuk, hogy megálmodtad a jövendőbelidet?
2016. ápr. 1. 10:53
 10/13 A kérdező kommentje:
16 de július 11.-én leszek 17.
2016. ápr. 1. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!