Mit jelent a zárt ajtóba valószínűleg késsel vésett szavak látása az álomban az álmodó számára?
Apám - Kos
Bácsikám / Apa bátyja - Bika
Nénikém - Hal
Nagyanyám - Bak
Nagyapám - Bika (azt hiszem)
Anya - nem tudom mert nem ismerem
Unokatestvér - Nyilas
Én - Rák
Apa öccse - Nyilas de halott
Unokatestvér anyja - nem tudom mivel nem ismertem
Nagy ajtó, kapu: valamilyen jó irányú változás történik az életedben. Csukott ajtó, ami nem nyílik: kiközösítettenek, különcnek érzed magad; ha üldöznek és menekülés közben csak az az egy ajtó lenne a kijárat: erős bűntudat egy titkolt tetted miatt, melytől csak akkor szabadulhatnál meg ha elmondanád. Nyitott ajtó, amin belépsz: elhatározásodat valóra váltod, terved sikerül. Ha nyitott ajtó előtt állsz, de nem lépsz be azon: halogatsz egy régóta szükséges teendőt; félsz belekezdeni valamibe; célod elérése érdekében változásra lenne szükség. Ajtó mögötti lépcső: kíváncsiság; titkot sejtesz, de legalábbis elhallgatnak előled valamit. Kicsi ajtó: elérhetetlen elképzelések.
Az értékeléshez be kell lépnie!
A sorrendből ítélve elsősorban szerintem azt hogy a víz valahogyan domináns a levegő felett vagy valamiben elsődlegesebb mint a levegő és a levegő meg segítené a vizet vagy valami támogatóként volna jelen a víz számára.
Furcsán hangzik de elsőre erre tudnék gondolni. Valamint mivel gyakran egyedül vagyok ezért szeretek fantáziálni és elképzelek magam mellé egy társat akivel már nem érzem hogy egyedül vagyok, csak így fejben, nem beszélgetek magammal vagy egyéb abnormalitáshoz köthető dolgot tennék csak képzelgek hogy mellettem van és vigyáz rám meg hogy megkapom tőle azt a támogatást amit a környezetemtől nem tudok meg kapni. Volt hogy egyszer egy másik álomban láttam is őt, ő pedig képes volt irányítani a szelet az akaratával. Szerintem ezzel lehet összefüggésben a két szó. Nem tudom mennyire számít de ezt a társat egy fiú alakjában képzelem el fekete haj, zöld szem és nyugodt természet és ahogy láttam őt valamelyik álmomban olyan 17-25 éves lehetett az álomban és az unokatestvérem pedig 28 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!