Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsa álmok? Kár izgulnom...

Furcsa álmok? Kár izgulnom miattuk?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy egyszerűen összeestem a munkahelyemen és nem tudtam mozogni, csak feküdtem. Csak néztem ki a fejemből és olyan érzésem volt, hogy az sem érdekel ha meghalok.

A tegnapi álmom pedig az volt, hogy szellem voltam. Azt nem láttam, hogy meghaltam, alapból így indult az álom. Viszont erőszakos halált halhattam, mert a fejem el volt válva a testemtől. Ha rosszul mozdultam, leesett. De vissza tudtam tenni. De egy kés is állt ki a fejemből. Volt egy szellembarátom is, ő segített kihúzni a kést. Igazából nem nyomasztó álom volt, csak durva volt, hogy néha leesett a fejem.

Általában ezek az álmok nem ijesztőek, hanem mikor felébredek elkönyvelem, hogy rossz volt és ennyi. Meg hát furák...az jobban zavar.

2016. márc. 22. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Az álmok a tudatalatti üzenetei a tudatodnak, a jelentésüket TE tudod tisztázni. Nekem pl. a fej leesése arra utal, hogy bizonyos helyzetekben elveszíted a fejed.

(Tehát szimbolikusan értelmezendő, ahogy minden más részlet is.)

2016. márc. 23. 15:16
 2/2 anonim válasza:
Irigyellek téged,hogy emlékszel az álmaidra.Én már sajnos 2 éve azt sem tudom miket álmodok,mert ahogy felkelek egyből elfelejtem. :( Amúgy nem kell az álmaid miatt aggódnod.Bár néha történnek hasonló dolgok amiket az álmaidban látsz. :D
2016. ápr. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!