Más is álmodott már arról, hogy vágódeszkát használ járműként? Én rendszeresen.
Figyelt kérdés
Szóval a vágódeszkán csúszok, alacsony sebességgel. Úgy ülök rajta, mint egy szánkón (láb előre), kormányozni a testsúly áthelyezésével lehet, gyorsítani hátradőléssel. A deszka maga cserélhető.
Más is szokott álmodni ilyen "járművel"? Nálam visszatérő elem, és olyankor mindig elcsodálkozom, miért nem használom gyakrabban. :D
2016. márc. 13. 09:39
1/5 anonim válasza:
Valamilyen maradandó konyhai élményed lehet.
2/5 anonim válasza:
A szalmonella baktériumok is rendszeresen álmodnak ilyet.
3/5 Fish1 válasza:
Háhhááh :) Hát ez jó. Nyeles vágódeszka, vagy csak egy sima lap?
Én repkedni szoktam, de vágódeszka és mindenféle segédeszköz nélkül.
4/5 A kérdező kommentje:
Sima lap. A legutóbbi álmomban elhagytam, egy csöves szedte össze, és nem akarta ingyen visszaadni. Háromszáz forintot kért érte, amibe beleegyeztem, mert jó deszka volt. :D
Repülni is szoktam, azt kisszékkel. :D
2016. márc. 13. 21:47
5/5 anonim válasza:
Vágódeszka még nem volt, én poroltóval vagy héliumos gázpalackkal utazok rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!