Visszatérő álom ami mindig folytatódik . Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 2 hete mindennap van egy hát visszatèrő álmom. A legjobb emlèkeimet èlem át bennük újra. De mikor vèget èr elindul az orrom vère \csak egy csepp\ ès mikor földet èr akkor megáll minden. \Kívülről látom a dolgokat köztük magamat is\. Ezután minden fokozatosan felszívódik ès egy sötèt helyre zuhanok ahol keretes kèpek vannak amik üresek. De egy "felnyílt" jelenetek játszódtak arról az emlèkről majd lángra kapott ès elègett. Mindig erre kelek fel. Mindennap ugyanez játszódik le csak más emlèkkel ès ami egyszer elègett annak a kèpnek a helye elsötètült. Mit jelent ez??? 16\F#álom #Visszatèrő
2016. márc. 4. 20:03
1/4 A kérdező kommentje:
Èrtelmes válaszokat! Köszi
2016. márc. 4. 20:30
2/4 anonim válasza:
Szerintem most valami "kivételes", "tanulási" időszakban vagy és információkat kapsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Mit kène ebből tanulnom? Nem èrtem
2016. márc. 4. 21:21
4/4 Missi_Key válasza:
wow.
érdekes. nem igazán tudom, de tippelni azt tippelném hogy az agyad most dolgozza fel ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!