Kezdek megbolondulni?
Figyelt kérdés
azt álmodtam mostohanagyapámmal veszekedtunk(részegvolt) és le szurt egy villával , s itt volt a barátom és ö neki szököt s én probáltam oda hivni magam melé de nem jött ki hang a szájamon ,édesanyám ott térdelt melettem és egyik percbe mintha az ö szemszögébol láttam volna a világot és másikba a sajátomébbol ,nagyon agaszt egész nap sirok gorcsomvolt kérlek segitsetek magyarázatott kapni :/ remélem érthető voltam2016. febr. 4. 21:37
1/4 anonim válasza:
Jajj nem kellet volna annyit kábszizni :)
2/4 A kérdező kommentje:
kedves válaszolo nem mindenki kapszizik
2016. febr. 5. 09:19
3/4 Ashes of oblivion válasza:
Nem, nem bolondulsz meg. Ez csak egy álom, aminek nem feltétlenül kell nagy jelentőséget tulajdonítanod, ne függj tőle. Elhiszem, hogy megijeszt és aggaszt, de nem kell félned, mert minden rendben van Veled. Ne gondolj erre az álomra többet. Ha eszedbe is jut, ne mélyülj el a gondolatába, csak hagyd , hogy továbbmenjen, mint minden más gondolatod.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod
2016. febr. 6. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!