Nem ismeri véletlenül valaki ezt a különleges helyszínt?
Van egy rendszeres, visszatérő álmom, amely egy számomra teljesen ismeretlen helyen játszódik. Valami templomféle vagy hasonló, az épület hatalmas, apró sárga téglákból épült és hosszú, széles lépcsősor vezet fel a kapútól a templom bejáratáig. A lépcsősort mindkét oldalról pompás növények övezik, valamint a lépcsősor bal oldalán található egy kisebb altemplom is. Az altemplom belülről vörös bársonnyal és arannyal borított, lépcsőzetesen emelkedik a lépcsősor vonalában és legfelül mélykék bársonyfüggöny mögött ezüst és színarany kegytárgyak találhatóak. A függöny mellett gesztenyefa ajtó van amely átjárást biztosít a felső templomba. Álmomban valaki, akiről tudtam, hogy kedves régi ismerősöm, megkért, hogy egy seprűvel seperjem fel az altemplom udvarát és én ezt szívesen megtettem.
Nem ismerős valakinek ez a helyszín Magyarországon vagy külföldön bárhol? Esetleg álmában más nem járt véletlenül ugyanezen a helyen? Valamint ennek az álomnak szerintetek milyen spirituális jelentés tulajdonítható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!