Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Szerintetek ez mit jelenthet? Már próbáltam kis millió álom fejtő könyvben keresni rá a választ de semmi.

Figyelt kérdés
Évekig álmodtam arról hogy egy kacsa (igen, tényleg) a nagymamámék kapujában áll és engem néz és én egyre csak közelítek felé majd félbredek, a másik álmom, amiben egy szakadékról zuhanok és csak zuhanok a semmibe es olyan mintha lassított felvételben menne az egész állandóan ráz közben a hideg..ez a kettő állandóan ismétlődött.
2016. jan. 8. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A kacsa valószínűleg egyéni szimbólum számodra, ami fiatalon került be a tudatalattidba. Figyeld meg, milyen érzéseket, és járulékos gondolatokat ébreszt közvetlen ébredés után. Ezek adhatnak egy kutatási irányt, hogy vajon mit jelenthet számodra az a kacsa. Azt is figyeld meg, hogy a kapu milyen érzeteket kelt benned, ahol a kacsa áll. A kapu általánosabb szimbólum, egy célt, megoldást, vagy egyik élethelyzetből a másikba lépést jelölheti. Azt lenne érdemes kisilabizálni, hogy a kacsa milyen szerepet tölt be a kapuban. Hív, vagy akadályoz, esetleg arra utal, ami a kapun túl vár.

A zuhanás sokkal egyszerűbb, mert minden emberben azonos dolgot jelent. A zuhanás mindig félelmet, tehetetlenséget, és a stabilitás, biztonság teljes hiányát jelöli. Az álom intenzitása, és a félelem hevessége magyarázza a hidegrázást. Ez a téma elég szövevényes pszichológia, és igazából csak te tudod igazán megfejteni.

2016. jan. 8. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
azta..köszönöm szépen!:))
2016. jan. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!