Miért álmodtam vele? Az igaz, hogy akivel álmodunk az is épp rólunk álmodik?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy szeptemberben egy srác és ma azt álmodtam, hogy beszélgettem vele meg egész végig engem nézett.2016. jan. 1. 11:09
1/4 anonim válasza:
Honnan veszel olyan sületlenséget hogy épp rólad álmodna ha te is róla álmodsz? Pont azt jelenti hogy abban a pillanatban van együtt egy csajjal az ágyban.
2/4 anonim válasza:
Nem igaz. Sokat foglalkozol vele gondolatban, azért álmodsz róla.
3/4 anonim válasza:
Ha azt feltételezem, hogy alváskor testelhagyás történik, akkor inkább azt mondanám, hogy találkoztál vele mialatt álmodtál.
A másik lehetőség persze már tudomány kategória, de valószínű arról lehet szó, hogy sokat gondoltál rá és még álmodban is foglalkoztatott, ezért álmodtál róla.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is az volt, hogy sokat gondolsz rá mert én már kb. másfél éve folyton a tanáraimmal álmodok (bár én tényleg sokat gondolok rájuk) és ők is rólam álmodnak az csak egy kicsit lenne ijesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!