Mit jelent ha sassal álmodok? Megtámad egy sas?
Figyelt kérdés
Már második éjjel álmodok sassal. Ahelyszín meg a körülmények másik, de mindig ugyanaz van, megtámad egy sas. Menekülünk meg bújkálunk a sas elől, de megtámad. Mit jelenthet ez?2015. dec. 22. 05:20
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy valamit mindig megpróbálok megvédeni a sastól, tegnap egy sárga kisborjúval szaladgáltam álmomban, és verekedtem is a sasal.
2015. dec. 22. 05:25
2/4 anonim válasza:
Hamarosan a SAS légitársaság szolgáltatásait fogod igénybe venni.
3/4 anonim válasza:
Ne küzdj a sas ellen, mert nem nyerhetsz. Ne félj tőle, mert nem evilági. Bizzál benne, mert nagy. A sas vagy griffmadár végsö soron dharmát vagy rég nem látott igazságot jelent, ami ellen nem szabad küzdeni.
4/4 anonim válasza:
I sas vagy sólyom vagy turul vagy főnix mindig valamilyen gyökeres átalakulást, alkímiát jelent, egy régi, már használhatatlan állapot hátrahagyását és valami új kezdetét.
valamit nagyon nem akarsz elengedni (ezt őrzöd) a sas pedig mutatná az új utat és lehetőségek kezdetét.
Nézz utána szimbolikában mit nem akarsz elengedni (aranyborjú) = túlzott materialsta felfogás, ragaszkodás az anyagiakhoz? talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!