Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem jön ki hang a...

Kiscsillag072191 kérdése:

Miért nem jön ki hang a számon ha bajban vagyok álmomban?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy álmaimban ha bajban vagyok soha nem jön ki hang a számon! Bárit álmodjak. Nincs visszatérő álmom. Különböző szituk vannak pl. : éjjel azt álmodtam h nagyon kell pisilnom de egyik wc re se tudtam bemenni mert csúnya volt. Nem irom mit láttam de nem kaki volt. Bolyongtam 1 óvodai hosszú folyóson de nem volt több wc. Aztán éreztem h elfogok ájulni a látottak miatt és a régi óvónőmet láttam akartam kiabálni neki h rosszul vok de csak suttogva tudtam beszélni vagy egyáltalán nem. Mindig tudok beszélni csak ha bajban vok akkor nem!?

2015. dec. 18. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezzel más is így van. A kiabálás már egy összetettebb folyamat, ha kiabálnál álmodban akkor amúgy is kiabálnál, mert beindulna a beszédközpont és mozgatni kellene a szád stb... de aludva ezek a területek erősen blokkolva vannak ezért álmondban sem tudsz.

Mint ahogy néha futni se.

2015. dec. 18. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

NE MENEKÜLJ!!!!

nagyon fontos.

Ez egy jelentős álom amiben egy leválaszott személyiség részed keresi veled a kapcsolatot.

Ha hagyod megtörténni amitől félsz az álom átlakul és a lehasított részed tud beépülni az ébrenléti személyiségedbe. Ezek nagyon fontos dolgok és az a tapasztalatom, hogy ez legjobban álomszinten tud végbe menni.

NE ÁLLJ ELLEN ÉS NE MENEKÜLJ! HAGYD Kiteljesedni az álmot!

bízz bennem én és még sokan mások is átmentek ezen. 10 éve foglalkozok álomkutatással.

2015. dec. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!