Webkecske kérdése:
SEGISETEK! Mit jelent ha magammal találkozok az álmomba?
Figyelt kérdés
Meg van egy fiú akinek tetszek de én leráztam magamról azóta mindig benne van az álmomba. Volt olyan hogy a lépcső kergetett aztán bevitt valami helységbe de én kiszabadultam. A másik meg hogy szerintem a szobájába keltem fel félmeztelenül azt mondta nem feküdtünk le és oda jött puszilgatni fogdosni és kivoltam kötözve. Jelentésük?2015. dec. 14. 17:57
1/4 anonim válasza:
Az álom a tudatalattid kivetülése. Ezek általában emlékek, gondolatok, érzések összességéből tevődik össze. Jelentésük mindig pszichológia, és ezeket általában te tudod megfejteni, mert mi nem ismerünk téged semmit sem tudunk rólad. Egy pszichológus nemhiába az ismerkedéssel kezdi a beszélgetést. Én is sokszor álmodok önmagammal, de tudom, hogy ez miért van. Csak azok a vérbohócok ne lennének az álmaimban. :'D
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? 11-12? Kort nem írtál, de az álmaid alapján tippelek.
3/4 anonim válasza:
Van ilyen, no problem. Karinthy Frigyes:
"Álmomban két macska voltam és játszottam egymással."
4/4 anonim válasza:
Ennek sok lehetséges oka lehet, segítene, ha leírnád, hogy hogyan találkozol magaddal, mond-e neked valamit, ha igen, mit mond.
A másodikra pedig egy állítólagos Freud anekdota jut eszembe. Egy nő mindig azt álmodja, hogy üldözi egy majom, és közösülni akar vele. Freud azt tanácsolja, hogy kérdezze meg a majmot miért csinálja ezt. A nő álmában megfordul, megkérdezi, mire a majom: "te álmodsz engem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!