Mit jelent ha a párom a legjobb barátom az álmomban?
azt álmodtam, hogy minden úgy volt mint a való életben, csak nem feküdtünk le egymással, és a legjobb barátom volt, de egyikünk se beszélt mással vagy gondolkozott azon, hogy lehetne barátnője/pasija. egy óriási színházban voltunk, szép ruhában felöltözve, és mentünk leülni a helyünkre. ennyire emlékszem.
ugyanezen éjjel ő azt álmodta, hogy megcsal egy másik lánnyal. azt mondta rossz álom volt, mert a testvérei, szülei látták az egészet, és a fiatalabb fiú tesójának mondta, hogy ez a lány úgy megy el szex közben, hogy kijön belőle valami. erre a tesója megfogta a lányt "ott" és tényleg úgy ment el. én benne sem voltam az álomban.
ez éjszaka olyan szorosan ölelt végig, meg se bírtam mozdulni, és amikor mozogni akartam visszahúzott. még gondoltam is rá, hogy biztos velem álmodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!