Miért álmodom sokszor, azt hogy ikreim vannak?
Figyelt kérdés
Vagy terhes vagyok és tudom hogy ikrek lesznek, vagy már megszülettek. Fura, mert a baráti körömben is szinte két nevű barátaim vannak, mármint: két Eszter, meg két Gabriella. Ez olyan fura szerintem.
Előre is köszi a válaszokat!
2015. dec. 1. 15:18
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy adott problémára mindig van kettő vagy több megoldásod is, és azt is, hogy bizonyos értelemben kettős személyiség vagy. Lehet, hogy az egyik helyzetben, pl. munkában egy igazi tigrisként viselkedsz, a másik körülmények közt pedig már egy szelíd, galamblelkű teremtésként ismernek meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Lehet :) néha nyitott vagyok néha meg magamra sem ismerek, annyira bezárkózom, hogy olyankor mindig egyedül találom magam :),
2016. jan. 20. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!