Álmomban kergettem futottam egy nyúl után és mikor elkaptam akkor láttam hogy négy db szeme van. Ez mit jelent?
Részletesebben letudod írni? :)
Hol kergetted a nyulat? Milyen volt az idő? Hol voltak a szemei? Milyen színű volt a nyúl? Milyen színűek voltak a szemei? stb. Szóval jó részletesen. :)
Én úgy vélem, hogy azt jelenti, hogy:
Sokkal jobban észreveszed a rosszat, mint a jót, és ezáltal minél jobban van jelen mindenhol az életedben, mint a jó. Nem nagyon mersz kiállni, azért ami a tiéd, és azért, aki vagy. Elfogadod a negatív kritikákat feléd, és ez a kifogásod. Ne legyél gyáva, hisz csak egy karnyújtásnyira van tőled az, hogy megnövekedjen az önbizalmad, és ezáltal képes legyél bármire, csak a jó irányba nyújtsd ki a karod, az építő jellegű dolgok felé, és nyerj!
Üldözöl, hajtasz valamit, amire nagyon vágyol, vagy nagyon kellene, esetleg megszerezhetőnek is tartod, vagy kívánod.
Viszont a lelked mélyén , a tudatod alatt van egy kis félelem, hogy ha megszerzed, akkor már nem is az lesz aminek tünt.
Vagy talán majd akkor veszed észre, mennyire torz és nem is annyira kívánatos a dolog.
Talán még ilyesztő is.
Ennek is lehet a tudat alatti kivetülése.
És ez sokszor így is történik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!