Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mindig egy fiuval almodok, ez...

Mindig egy fiuval almodok, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Ezzel a fiuval nem volt koztunk semmi,csak egy kis szikra nyaron,aztan megharagudtam ra,mert jatszott velem es o is ram,mert o nem ilyen hisztisnek ismert meg(soha senki nem mondta ezt ram,mindenki normalisnak tart)neki az a hisztizes,hogy kerdeztem tole parszor hogy mire volt ez neki jo,hogy unatkozott nyaron es engem elhivott ide oda,aztan azt hazudta,hogy mas tetszik neki..nem beszelunk augusztus ota,neha szoktam latni,minden heten almodok vele olyanokat,hogy pl. egy ismerosom apjanak a temetesen vagyunk(ami tenyleg megtortent csak en nem mentem el..)es ott valahogy magahoz huzott es megcsokolt,kov.almomban pedig irt,hogy szeretne velem talalkozni,de en nem akartam mert tudtam hogy megint eljatszana ezt velem,ezert nem is talalkoztunk,de o irt folyton olyanokat hogy a teli szunetben pesten lesz egy imerosenel es hogy hianyzom neki. Komolyan olyan erzesem van mintha uzenni akarna az almaimban 😂de nem hiszem..mitol almodok ilyeneket?az arcara mar nem is emlekszem.almomban is egy folt volt az arca helyen,pedig mindig latok arcokat almomban

2015. nov. 7. 09:29
 1/3 anonim válasza:
szex, mi más?
2015. nov. 7. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Még érdekel téged.A tudatalattid meg így dolgozza fel azt,hogy visszautasított.

Temetés- ő megölel ... ez egyertelmű.Gyászolod és túlakarsz már esni rajta (a tudatalattid mindenképp).

2015. nov. 8. 00:34
 3/3 A kérdező kommentje:
ez igaz lehet... koszonom.
2015. nov. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!