Álmomban volt egy barátom (fiúm), aki ellopta a személyi igazolványomat. Mit jelenthet ez az álom?
Lényegtelen, mivel nem az volt a lényeg, hanem az, hogy ha neked nincs az ügyben megtapasztalásod, akkor maximum csak véleményed lehet, tudásod semmi! Ez a lényeg.
Én pedig itt az ezotéria kategóriába írtam, szóval jó helyen járok, te nem jársz a megfelelő helyen.
"45 évesen egyszer sem jött be az álmom."
Egyáltalán van elképzelésed arról, hogy mi az, hogy álomfejtés?
Vagy azt képzeled, hogy ha egy szál rózsával álmodsz, az magát a rózsát jelenti? Nem így működik ugyanis.
Senki nem kérte, hogy higgy nekem, inkább esetleg próbáld már meg értelmezni, amit írtam. Bár nyilván felesleges ezt kérni tőled, vagy ennyire buta vagy, vagy játszod: de ez mindegy is.
Nyilván fájt, hogy logikusan érvelek, így előhoztad a bunkó stílusodat - vajon minek. Ez vagy te.
A baromságokat csak te hoztad össze, reagálni sem tudsz értelmesen, hiszen ahhoz szükséges volna intelligencia. Az hamar kiderült, hogy belőled hiányzik, midőn a belátás képessége is.
Az, hogy te nem értesz valamihez, még nem jelenti azt, hogy az a valami nem létezik!!!
Nyilvánvaló, hogy azért irkálsz ide, mert itt szeretnéd kiélni magadat, nekem aztán mindegy, már mondtam, hogy aki a kérdésemnél okoskodik, neki megy a piros kéz.
Felőlem még csinálhatsz magadnak 5 további regisztrációt is, ha ezzel szeretnéd tölteni a napjaidat, hogy ide írsz.
Az álmokban szerintem minden szimbolikus és nagyon személyes, tehát leginkább csak te tudod megfejteni hogy mit jelent, mert pl egy személyi az egyik embernek ezt a másiknak azt jelentheti. Az álomfejtő könyveknek csak az ad létjogosultságot hogy vannak bizonyos triviális általánosságok (mert pl pókoktól általában félni szoktak az emberek, de ugye ez sem 100% tehát ott is lehet tévedni)
Úgy tudod megfejteni hogy az érzésre koncentrálsz, nem a konkrét dolgokra. Pl hogyan éreznéd magad ha nem lenne személyid? Hogy érzed magad ha ellopnak valamit tőled? Mit jelképez neked a személyid? Ezek az érzések hogyan jelennek meg a párkapcsolatodban? A fiúd sem konkrétan őt jelenti hanem hogy te hogyan viselkedsz párkapcsolatokban általában és persze a fiúddal és az apáddal való kapcsolatod is nagyon szoros kapcsolatban vannak.
Álomfejtésnél azt is érdemes észben tartani hogy az álomban minden szereplő valójában Te vagy, hiszen te álmodod és a személyiséged különböző részei ill az érzelmeid öltenek alakot benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!