Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már kétszer álmodom azt hogy...

Már kétszer álmodom azt hogy 17-18 éves fiúval csókolózom, csak ebben az a baki hogy én is fiú vok és 15 éves. Ennyire perverz a tudat alattim O. O?

Figyelt kérdés
Múltkor azt álmodtam hogy sétáltam az utcán, olyan lett volna mint ha ballagás lenne, az ég ilyen fehéres lilás volt, és egy hapsival jóban voltam, igen, el csattant egy, jesszus .-. és megállított engem egy csaj, és azt mondta hogy hazudtam neki, hogy azt mondtam hogy nem is vok meleg, most pedig azt hogy rajtam kívül kettő hapi feküdt napágyon, és most jön a durva rész, én csókoltam meg őt O.O Reggel mentem rögtön szájat öblíteni meg fogat mosni, ez számomra kissé durva. Lécci csak olyan emberek válaszoljanak akik megértőek, és nincsenek bunkó hozzászólásaik! Előre is köce!

2015. aug. 9. 10:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Az ember átlagosan 12-16 éves korban érik meg. Ez idő alatt rövidebb vagy hoszabb időre bizonytalan a szexualitásában(aki ezt tagadja az kamuzik). Van ismerősöm aki 24 éves koráig nem tudta belőni hogy homokos vagy hetero.
2015. aug. 30. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:

24 nem tudta? az hülye

én már 13 évesen tudtam hogy bi vagy és az is maradok életem végéig

2015. aug. 31. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!