Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Na szóval az utóbbi időben csak rémálmaim vannak. Tudom, hogy ez a depresszió miatt jön elő, nem is foglalkoznék velük, de annyira valóságosak, hogy az már zavaró.

Legutóbb azt álmodtam, hogy suliban voltam, első nap volt. Én tesóm testében voltam, de én irányítottam mindent. Órán voltunk és dolgozatot írtunk, majd hirtelen a tanár mondta, hogy vigyük ki az asztalhoz a lapokat. Hát jólvan, felálltam, de ahogy lépni akartam egyet, alig bírtam felemelni a lábam és valahogy furcsán is álltam. Lenéztem a lábamra (mármint tesóméra) és láttam, hogy összérnek a térdeim és nyomorék a lábam. Nagy nehezen elküzdöttem magam az asztalhoz. Aztán már szünet volt és mentünk tesómmal a folyosón, már a saját testemben voltam és mögötte haladtam. De hirtelen tesómat elkezdték gúnyolni, hogy kis nyomorék meg ilyenek és közben nevettek.. Aztán én is elkezdtem sántítani és rám is rámszálltak.. Valahogy idegbeteg lettem és elkezdtem kiabálni és nekifelé menni mindenkinek, aki gúnyolódott, de hamar elkaptak, leszorítottak és elkezdtek megverni. Már a földön feküdtem és sírtam, de még ott is rúgdostak. Aztán abbahagyták, és ahogy feltápászkodtam, láttam, hogy a legjobb barátnőm is ott állt és végignézett mindent, ami történt, de nem csinált semmit csak nevetett.. Emiatt a szégyentől elfutottam onnan, jött velem szembe az igazgató, mondtam neki mi volt és erre hiába engem vertek meg, mégis én voltam a hibás.. Aztán felmentem a tetőre és leugrottam, de itt felébredtem.

Mit jelenthet ez szerintetek? Amúgy tesómnak most lesz az első napja szeptemberben középsuliban és nem is nyomorék hálistennek. :)

18/L

2015. aug. 7. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég durva
2015. aug. 7. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem miért írják ki ide sokan hogy mit álmodtak és kérdazik azt hogy mit jelenthet. Nyilvánvalóan semmit se jelent csak álmodtad.
2015. aug. 7. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
gondolom szimplán aggódsz miatta,hogy nemtud beilleszkedni meg,hogy rossz fele lépked majd és ezzel téged is talán belekever annyira,hogy a legjobb barátaid is ellened fordulnak.és ezt kaptad meg egy túlbonyolított álomban.
2015. aug. 7. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) Ennek van értelme, mert tényleg aggódok :/
2015. aug. 7. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
csak nyugi :) nem lesz gond ;)
2015. aug. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!