Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van minden álomnál igy?

Gergő19990712 kérdése:

Miért van minden álomnál igy?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy hogyha álmodunk akkor nem vagyunk urai önmagunknak?Mondok egy példát.:Álmodtam olyat egyszer hogy magas épületen vagyok és ugy kiprobálnám milyen leugrani álmomba ugyse halok meg,de az tprténik amit az álmom akar nem pedig amit én.Tudom furcsán fogalmaztam,de nem voltam jó fogalmazasából soha:-).Végülis a lényeg hogy mi miért nek tudjuk magunkat irányitani az álmunkban?

#álomnál
2015. júl. 30. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdekes én tudom irányítani magamat. Pl ha üldöz valami arra futok amerre akarok, vagy oda nyúlok ahova akarok.

Néha olyan mintha a gta-ban lennék.

Én irányítom magamat, tudatosan.

De persze nekem is vannak olyan álmaim, hogy csak úgy visz magával.

Huha valami különleges képességem lenne?

2015. júl. 30. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nincs :-) Akkor ugy mondom hogy volt olyan álmom hogy egy 30 méteres Gorilla kergetett akkor tudtam magam irányítani de ha valami olyat akarnék akkor álmomba sise jpn össze
2015. júl. 30. 22:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Sose jön össze.Ha valaki kerget egyértelmü a menekülés,de nálam többször van olyan mint ahogy teis irtad hog "visz magával"
2015. júl. 30. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet tanulni úgymond tudatosan álmodni. Szóval elég magadtól sokszor kérdezgetni azt napközben, hogy ez most álom-e, vagy valóság és tényleg átgondolni a dolgot mielőtt válaszolnánk rá. Egy idő után magunktól felkerül álmunkban ez a kérdés és onnantól kezedben az irányítás.
2015. júl. 30. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2015. júl. 31. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!