Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezek a dolgok mit jelentenek...

Rebellious Dead Lady kérdése:

Ezek a dolgok mit jelentenek álmokban?

Figyelt kérdés

Sok döglött egérrel álmodtam és álmomban én voltam Harry Potter (tudom hülyén hangzik, de így volt xD) és harcoltam Voldemorttal.

Harc közben egyszer csak tönkrement a pálcám és eldobtam. Majd Voldemort átváltozott egy palackszerűséggé ami jégből volt. Azt kellett összetörnöm, hogy végleg megszabaduljak tőle. Dobáltam, vertem, ütögettem, ami nagy nehezen végre ripityomra tört, de akkor abban a pillanatban visszaváltozott arra a jeges palackszerűségre, ami volt. És ez volt sokszor egymás után.

A döglött egerek körülöttem voltak, néhányat kisebb lukakból húztam ki a farkuknál fogva.

Ja énővéremmel és a az is volt álmomban, hogy egy hosszú kanyargós úton hajtottam apukám kocsiját mellettem Voldemorttal, mögöttem pedig a nővéremmel és a babájával. Út közbe pedig mocsarakon és nádakon hajtottam át.

Szerintetek mit jelenthet ez a sok hülyeség?

2015. júl. 28. 23:04
 1/3 A kérdező kommentje:

*Ja és az is volt álmomban

Bocsi, telóról vagyok. :P

2015. júl. 28. 23:10
 2/3 anonim válasza:

Kérdezd meg Trelawny-t! :) Biztos halál.

Amúgy szerintem a múltban vagy a jövőben egy olyan kísérlettel próbálkozol többször is, ami könnyűnek tűnik, de nem az és volt vagy lesz dolgod döglött állatokkal. Amúgy meg szereted a Harry Potter-t és a Főnix Rendje (vagyis a jók) oldalán állsz. Gondolom a Griffendélbe szeretnél kerülni, de a Hollóhátat sem tartom kizártnak, és hajlandó vagy nyíltan kiállni Harry oldalán, emellett hősként tekintesz föl rá. Jól mondom?

2015. júl. 29. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen. :D

Értem, köszi a választ. :)

2015. júl. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!