Ezek a dolgok mit jelentenek álmokban?
Sok döglött egérrel álmodtam és álmomban én voltam Harry Potter (tudom hülyén hangzik, de így volt xD) és harcoltam Voldemorttal.
Harc közben egyszer csak tönkrement a pálcám és eldobtam. Majd Voldemort átváltozott egy palackszerűséggé ami jégből volt. Azt kellett összetörnöm, hogy végleg megszabaduljak tőle. Dobáltam, vertem, ütögettem, ami nagy nehezen végre ripityomra tört, de akkor abban a pillanatban visszaváltozott arra a jeges palackszerűségre, ami volt. És ez volt sokszor egymás után.
A döglött egerek körülöttem voltak, néhányat kisebb lukakból húztam ki a farkuknál fogva.
Ja énővéremmel és a az is volt álmomban, hogy egy hosszú kanyargós úton hajtottam apukám kocsiját mellettem Voldemorttal, mögöttem pedig a nővéremmel és a babájával. Út közbe pedig mocsarakon és nádakon hajtottam át.
Szerintetek mit jelenthet ez a sok hülyeség?
*Ja és az is volt álmomban
Bocsi, telóról vagyok. :P
Kérdezd meg Trelawny-t! :) Biztos halál.
Amúgy szerintem a múltban vagy a jövőben egy olyan kísérlettel próbálkozol többször is, ami könnyűnek tűnik, de nem az és volt vagy lesz dolgod döglött állatokkal. Amúgy meg szereted a Harry Potter-t és a Főnix Rendje (vagyis a jók) oldalán állsz. Gondolom a Griffendélbe szeretnél kerülni, de a Hollóhátat sem tartom kizártnak, és hajlandó vagy nyíltan kiállni Harry oldalán, emellett hősként tekintesz föl rá. Jól mondom?
Igen. :D
Értem, köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!