Láttam a jövőt álmomban, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Még régebben volt, pár hónapja.
Egy dolgozat kiosztása előtt azt álmodtam, hogy 3-ast kapok és a valóságban is 3-ast kaptam. Nem nagy cucc de érdekelnének a vélemények.;)
2015. júl. 25. 18:36
1/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kíváncsi voltál, hogy hanyas lesz a doga. Közben arra gondoltál, hogy kb. hármas (amit azért nem lehetetlen megtippelni). Ez pedig beszivárgott az álmodba.
2/7 anonim válasza:
Szjia!
Ezt a kétdést biztosan csak kitaláltad. Állítólag az emberek csak 1%-a képes rá. Valójában a saját ikerlelked volnál, ha ez igaz volna. :D
4/7 anonim válasza:
Én amit nem tok elkepzelni az nem is torténik meg.
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg a lottoval is ha működik a dolog az azért nem kis cucc lenne .
6/7 anonim válasza:
Gondolom tisztában voltál te magad is azzal, hogy nagyjából hogyan teljesítettél. Esetleg tudtad is, hogy hány kérdésből hány lett jó, és mennyi rossz. Egy egyszerű következtetést raktál össze az agyadban, amit álmodtál. Ha nem te töltötted volna ki a tesztet és minden más tényező is ismeretlen lett volna, azonban ennek ellenére megálmodtad volna azt a hármast, mondjuk valami ismeretlen ember dolgozatára, akkor lehetne egy halvány valami.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltam pontosan emlékszem h rámordítoott a tanár és nekemvágta a dogámat😃, de a többi télleg igaz lehet ilyesmire én is gondoltam de kíváncsi voltam rá mit gondoltok.
2015. júl. 27. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!