Mit jelenhet ez az álom? Isten falu meg ilyenek.
Túl összefüggő. Az álmokban nincs ilyen, hogy "néhány óra múlva ott voltam"
Meg honnan tudod, hogy Isten volt. Mondta? :D
Ha félned kellett tőle, akkor az nem Isten volt. Az igaz Istentől nem kell és soha nem is kellett félni. Aki mást állít az hazudik, vagy tudatlan és bepalizták. Ez van.
Sajnállak, ha tényleg így képzeled el Istent :)
#4 Nem hiszem, hogy testvérek voltak, vagy legalábbis nem tudom.
#5 Valószínűleg nincs ilyen, csak én foglalom így össze, hogy kerek legyen a történet. Isten nem mondta konkrétan, hogy ő kicsoda, hanem valamilyen oknál fogva tudtam, és valamennyire hasonlított Jézusra. De inkább mondjuk úgy, hogy Isten olyan volt, mint Jézus, csak másmilyen.
#6 Én is remélem, hogy majd nem főznek üsdbe. Egyébként én gyakran álomdok ilyeneket, és hasonlóan hozzád reggelre még fáradtabb vagyok, mint voltam.
#7 Én igazság szerint nem hiszek Istenben, de nem tehetek róla, hogy ilyeneket álmodok.
#8 Nem készülök írónak. Én rajzoló, grafikus és a számtecht is vágom. Egyszer az anonymous csoporthoz is akartam csatlakozni, de hozzám képet amatőrök. Ezt azért mondom, hogy menőzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!