Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom?

Mit jelenthet az álom?

Figyelt kérdés
Nem tudtam aludni hajnali 3-kor aludtam és azt állmodtam hogy valaki áll az ágyam mellet és folytogattni kezdett majd probáltam rugdosni. Egyszer csak eltünt és hirtelen lehuzott az ágyról. Ekkor riadtam fell. 3:50 kor.
2015. jún. 29. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Azt, hogy rádtaláltak.
2015. jún. 29. 17:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Kik?
2015. jún. 29. 18:06
 3/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy erre lehessen válaszolni ismerni kéne a napjaidban történt eseményeket. Ha mondjuk horror fimet néztél akkor érthető vagy ha valaki valami ijesztő sztorit mesélt..stb.
2015. jún. 29. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Alacsony volt? Sovány? Esetleg láttad is?

Velem is megtörtént már ilyen, engem is fojtogatott valami, 3x visszatért, még ma is rettegek tőle, mert interneten találtam egy olyan személyt, akinek ugyanaz volt a fojtogatója, ugyanúgy nézett ki és jellemezte nekem úgy, hogy előtte nem mondtam el neki.

2015. jún. 29. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem láttam semmit. Csak egy fekete árnyat.
2015. jún. 29. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Alvás paralízised volt. Nem fogyasztottál előző nap alkoholt? Mert az is előidézheti. Egyébként az alvási paralízis azt jelenti, hogy a tested még nem kelt fel, de az agyad fent van. A szemed tudod mozgatni, de a tested nem. Amikor elalszol az agyad lebénítja a tested, hogy ne következzen be az alvajárás és a rémálom általi mozgolódás stb.. Általában az alvási paralízis előtt tudatos álom van, ami azt jelenti, hogy rájöttél álmodban, hogy álmodsz.. de ez nem feltétlenül igaz, bár elég gyakori. Az, pedig, hogy azt hitted, hogy felkeltél, az azért volt, mert az agyad nem akarta, hogy felkelj, ezért kreált egy olyan álmot, mintha felébrednél.. az ágyadból. Mert nem akar felkelni, mert ha felkelsz, paralízised lesz, mivel a bénulás még mindig hat.
2015. jún. 29. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért álmodok egy szellemel. Meg volt egy olyan álmom is hogy egy öregasszony fekete fátyollal ruhával az ágyam elött ált és nézzet. De kiabálni nem tudtam mert hang nem jött ki a számbol. Ezt az álmot már 4x álmodtam de pont ugyan ugy.
2015. jún. 29. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem álom, alvásparalízis. ..és lidércnyomásod volt, pánikoltál. Nem tudsz kiabálni, se mozogni. nem szellem.. hanem mivel félsz, minden hülyeség történik. Ha nem pánikolnál nem történne. Ilyenkor nyitva van a szemed, de álmodsz is és látsz is, ezért az álombeli képek kivetülnek a valóságba és odahallucinálod. Gyakran még hangok is követik. Egyszer próbáld ki, hogy elképzeled, hogy anyád a neveden szólít. Meglepetésedre tényleg hívni fog, olyan, mintha az ajtód előtt volna és a nevedet szólítanál, na az lesz egy nagy para. Ha sokszor történik veled ilyen, megszokod.. és egész nyugodt leszel. Oh, fenébe, már megint paralízisem van.. nem baj, becsukom a szemem és majd felkelek. Ilyenkor egyébként már annyira megszokod, hogy nem hallucinálsz oda alakokat sem.
2015. jún. 29. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Alvás paralízis közben bármit álmodhatsz. Egy nyolcfejű, üszkösödő zombi is lehetett volna:]
2015. jún. 29. 21:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. jún. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!