Miért van az, hogy megálmodom a jövőt?
Kiskoromban csak egy-egy képet vagy ilyesmit álmodtam, utána már egy két mondatot is. Most már volt 2 olyan helyzet, hogy kb. 2 percet teljesen megálmodtam, pontosan tudtam ki mit fog mondani, merre megy stb.
Eleinte csak évente volt, hogy beugrott egy-egy kép. Most már szinte havonta van és egyre durvábbak. Régen nem is emlékeztem az álmomra csak amikor megtörtént, de már amikor felkelek érzem, hogy megint a jövőt álmodtam, de csak egy halvány kép marad meg egy pillanatra ébredés után/félálomba és utána teljesen elfelejtem.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Amire te gondolsz az nem a Deja vou? (rem. jól írtam)
Látsz valamit és úgy érzed mintha megtörtént volna már, vagy mintha láttad volna előre..
Vagy tudat alatt úgy szabályozod a dolgokat, hogy olyan legyen mint az álmodban.
Vagy jövőlátó vagy, fejleszd és legyél szuperhős! :D
"csak egy halvány kép marad meg egy pillanatra ébredés után/félálomba és utána teljesen elfelejtem."
Most akkor teljesen elfelejted vagy előre tudod, hogy mi lesz a következő két percben?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!