Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hajhullás/kopaszodás mit jelent?

Moncsy21 kérdése:

Hajhullás/kopaszodás mit jelent?

Figyelt kérdés
tegnap este fura álmom volt, az amugy gyönyörű ébenfekete hajam álmomban félig szőke félig pedig ősz lett és ahogy beletúrtam gyökerestül maradt a kezemben.. majd kívülről láttam magam és csak a helyenként csupasz fejbőrömet láttam...máshol meg volt még haj...elég hátborzongató élmény volt...(L/25)
2015. máj. 13. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Elég sok mindent jelenthet.

Lehet az is, hogy tudod, hogy változtatni kéne az életeden valamiben, valami téren új dolgot kéne tenni, másik téren elengedni a dolgokat, de szinte képtelen vagy rá, mert nem tudod elfogadni egyik új állapotot sem.

Megváltozni nem akarsz, mert a mostanihoz már hozzászoktál, elengedni meg nem akarsz, mert félsz attól, hogy ezzel megváltoznál.

2015. máj. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!