Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyilkoltam álmomban, ez mit...

Gyilkoltam álmomban, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Kicsit durva lesz, de azt álmodtam hogy megöltem vagy egy tucat nőt akik a házamba jöttek..

De csak mert előtte mikor hazamentem akkor egy nő volt a nappaliban akinek teljesen lila volt a bőre és sárgák a szemei és el akart csábítani azt mondta ő a pokol királynője és én lehetek a király ha meghágom.

De tudtam hogy gonosz ezért megfojtottam a puszta kezemmel. Aztán jött a postás csaj és nagyon aranyos volt sokat beszélgettünk ezért bejött, mondtam hogy az egyik szobában egy kicsit rumlis ezért ott becsuktam az ajtót és kértem hogy ne menjen oda, aztán hallom a konyhából hogy sikoltozik mikor odafutottam akkor vettem észre hogy rossz ajtót csuktam be és így véletlenül megláttam a hullát. Aztán őt is megfojtottam mert féltem hogy elmondja valakinek. Uána egymás után jöttek nők.

Megfojtottam őket és mindnek volt a nyakán egy ilyen kis nyakörv amin amin egy számláló volt hogy hány mp-ig kell tartanom hogy végleg meghaljon. Mindig akkor tettem meg amikor az újonnan érkező észrevette azt amelyiket előtte öltem meg, volt amelyik szívós volt, erős volt a nyakizma és azt mondta hogy nem vagyok elég erős hogy megfojtsam ezért míg az egyik kezemmel tartottam elővettem egy konyhakést a fiókból addig döfködtem a mellkasát míg minden csupa vér lett aztán elengedtem.

Mindnél éreztem mikor "az utolsókat rúgja" tudtam mikor haltak meg volt hogy az egyik kicsúszott a kezeim közül és el akart menni és borzasztóan rémült arca volt és az adrenalintól majdnem olyan erős lett mint én aztán az asztalt hozzávágtam megszédült így tudtam elkapni és befejezni.

Nem szándékozok senkit megölni, lehet túl sok ilyen filmet nézek vagy mitől lehetett? Még soha nem álmodtam ilyet.

2015. ápr. 21. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Am bevallom őszintén egy kicsit élveztem is, olyan érzés volt mintha azért tettem volna hogy velem maradjanak, hogy ne hagyjanak el soha.
2015. ápr. 21. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:

"Máskor is szoktam enni ilyesmit mégsem volt még előtte ilyen álmom."

Tudod kérdező mindig van egy első alkalom

"Am bevallom őszintén egy kicsit élveztem is, olyan érzés volt mintha azért tettem volna hogy velem maradjanak, hogy ne hagyjanak el soha."

Ez természetes reakció ez annak a jele, hogy a benned szunnyadó vadászösztön még él. Én a helyedben elkezdenék ritka veszélyeztetett madarakra vadászni, gondolom tudsz házilag csuzlit csinálni, vagy nem? Ha akarod belinkelek neked egy csuzli barkácsolós oldalt. :)

2015. ápr. 21. 20:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Belinkelhetsz
2015. ápr. 21. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:

Íme: [link]

Ha mégsem menne nézd meg ezt a videót is: [link]

Remélem tudtam segíteni :)

2015. ápr. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!