Rosszat jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Apámat láttam álmomban, konkrétan kiszedte a beleit (!!) és maga mellé letette, mert nem fért el a hasában, és magyarázta nekem, hogy ez így teljesen jó én meg győzködtem, hogy rakja már vissza, mert meg is halhat, meg megfertőződhet. Elég durva volt. Egyébként teljesen jól volt.
Apámat már 2 éve nem láttam, mert a szeretője nem engedi, hogy átmenjek hozzájuk, apám meg olyan mint egy birka ha mond neki valamit az a r.anc. Annyit dolgozik (vajon kire), hogy amúgy nincs ideje találkozni velem. :/
2015. ápr. 19. 16:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy hiányolod apukádat. A beles rész az meg csak oda jött :)
Nem volt mostanság olyan hogy belet láttál vagy olyasmi horrort néztél amibe van lehet köze egymáshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
De, előfordulhat amúgy.
2015. ápr. 19. 19:42
3/3 anonim válasza:
Félted apukádat az új asszonytól. Ezért álmodsz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!