Ez az álom mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy kimentem Észak-Koreába megmaszírozni Kim Dzsongun-t, de Észak-Korea nem az a rideg zárkózott ország volt, mint a médiában, hanem egy hely ahol szabadon mászkálhattam, mert megbízott bennem a diktátor és még az is beugrott, hogy láttam két szimpatikus katonát cigarettázni és nevetni...
De ahogyan bementem Kim lakásába:az ajtó nem volt bekulcsolva és így szabadon bemehettem és a katonák is elfogadták ezt... mikor bementem a szobájába egy ilyen feeling volt, mintha Tony Sopranot masszíroznám meg levette a felsőjét én egy kicsit furcsálottam, mert vöröses volt a háta és volt feneke is megmasszíroztam és közben magyarul elbeszélgettünk és kinéztem az ablakán és egy nevető amerikai családot láttam...
Nekem is vannak erdekes alamim ebeen semmi nincs vagyis hat erdekes na de nincs ebbe semmi hogy te ilyeneket almodol :)
Valaszolt: *violetta*agi*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!