Ez az álom mit jelenthet?
Nos azt álmodtam hogy én,tesóm és unokatesóm egy kalózhajón utaztunk partra kötött egy kis szigeten ami nagyon furcsa volt át akartunk menni egy szakadék fölött ott volt egy híd legóból mikor mentünk át tesóm egyszer csak el tűnt a szakadék végén volt egy inda azon kellett át lendülni unokatesóm ment előre de mikor át ért el futott kiabáltam neki hogy várjon meg én is át mentem és ki kötöttem egy ilyen konyha szerűségben
de nem volt ott senki csak egy fiú nagyon ilyesztő volt valamit motyogott de nem tudom mit a sarokba ült és játszott egy macival aki el volt szakadva és egy babával akinek
nem volt feje hirtelen megfordult én nagyon meg ilyedtem és ki futottam onnan egy templom szerűségbe kerültem ahol ott volt mamám is kértem tőle segítséget és adott nekem játékokat hogy adjam oda neki ki mentem a fiú már egy másik sarokban ült oda mentem hozzá le raktam a játékokat és el kezdett sírni én meg ilyedtem megint be futottam mamámhoz de nem volt ott megfordultam és ott ált a fiú a szeme fekete volt a bőre fehér és felébredtem
ez mit jelenthet?
Igazából te össze álmodtál mindent :D
szerintem komolyabb jelentősége nincs csak simán egy rémálom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!