Fura rémálmaim vannak mostanság, szerintetek mit jelenthet?
Pár héttel ezelőtti álmom:
Bámulok ki az ablakomon, egyszer csak látom hogy jönnek a tűzoltók. Átrohanok a rokonokhoz a másik szobába de nem foglalkoznak vele. Visszamegyek az ablakhoz, látok egy lányt a tetőről zuhanni. Felismerem a lányt, az egyik barátnőm, csont ugyanaz a ruha, külalak. Hirtelen leugrik. Láttam az egészet, ahogy földetér, megnyeklik a teste, vértócsa (minden ami a filnekben is pl), majd ahogy elkezdték összeszedni a hulláját a feje felém fordul és rámkacsintott.
Rá kb egy hétre:
Olaszországban vagyok pár rokonnal a főtéren ahol spontán akasztás folyik. Egy híres embert akasztottak, mindenki örült csak én nem. Egyszer csak minden elsötétült, a hulla hozzám szólt, hogy ezt meg fogja bosszulni. Hiába ébredtem fel, most is látom az alakját, a hideg futkos a hátamon.
Később elmeséltem egy barátnőmnek aki megmutatta az Assassin's Creed nevű videójátokot, ahol ugyanaz a csuklyás hapi volt fellógatva, ugyanúgy Olaszban.
Én a játékról ezelőtt semmit sem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!