Mi a jelentese az almomnak? (Gyors segitseget szeretnek kerni 14/L)
Az álmoknak van jelentése. Hisz, ha nem lenne, akkor semmi értelme nem lenne az egésznek.
Szerintem ezt jelenti:
A lelked legmélyén van valami, egy olyan dolog, ami bármikor előtörhet belőle úgy, hogy észre sem veszed. Valószínűleg a rossz oldalad felülkerekedett rajtad, és akkor tör ki belőled, amikor akar, és te észre sem veszed.
Előre szólok, hogy nem skizofréniára utal a dolog, mielőtt bárki is közbeszólna.
A lényeg, hogy az a mondat a kép:
Naplemente búcsúzik világ vérben áll.
Ezt kicsit át kell alakítani:
Naplemente búcsúzik, a világ vérben áll.
Így érthetőbb lesz a jelentése a mondatnak. :)
Ezt kell megfejtened. Nekem van sejtésem, hogy mit jelenthet, de előbb kíváncsi vagyok a te megfejtésedre is. :)
Vagyok sok vámpíros filmet nézel kérdező, vagy azok, akiket láttál a képeken démonok.
De szerintem csak a sok vámpíros film....
Csupan annyit jelent az almom hogy valaki ki szeretne hasznalni.
Vampir harapas pedig a hitet jelenti, a konny a boldogsag jele, a kel uj ismeretseg, es a mondtat ugy helyes ahogy le irttam.. de a jelenteset nem mondom meg sorry, meg valami ezt akerdest azert raktam ki mert eleinte nem tudtam mit jelent monst mar tudom honnan? Az mar magan ugy. Azert azoknak akik ertelmes valaszokat adtak koszonom szepen.
Ja es a filmeken meg ne lovagoljatok annyit.
En nem ti vagyok. Mindenki kulun egyeniseg..
Nem nezek vampiros filmet nem tudom hanyszor kell meg le irnom ahoz h megercsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!