Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kis lény-szörny támadások?

Kis lény-szörny támadások?

Figyelt kérdés

Kisebb gyerek koromban gyakran volt olyan álmom, hogy viszonylag idilli környezetben pl a lakásunkban, vagy szép álmokban kifejezetten kis méretű, (macskaméret, vagy még annál is kisebb) torz, egyébként aranyosnak tűnő, de később eltorzuló élőlények támadtak rám.

Ezeket az a legjobb emlékeim szerint valahogy összenyomtam, megütöttem valamivel, vagy eldobtam magamtól.

Ezek mik lehettek?

2015. febr. 1. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Az álmaidat nem köti semmiféle határ, akármi lehetett, amit csak akarsz.
2015. febr. 1. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de van egy olyan felfogás is, miszerint ezek egy másik dimenzió valós történései, lényei. Erre az esetre érdekelne a magyarázat.
2015. febr. 1. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A Szörnyecskék lényei valójában léteznek, és ott élnek a lakásban, hívjatok egy rágcsálóirtót, az majd elintézi őke.t
2015. febr. 1. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Lakásban élő, még a rágcsálóknál is kisebb szörnyecskék: bolha és ágyi poloska.

Támadásuknak testeden nyoma marad.

2015. febr. 1. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést még mennyiszer teszed fel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__6542389-..

2015. febr. 1. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:

1, ez nem a humor kategória

2 az első kérdésre nem érkezett megfelelő válasz.

2015. febr. 1. 19:53
 7/7 anonim válasza:

Nem tudom kicsit konkrétabb le írást is adhatnál mert ezek alapján lehetnek goblinok,törpék,manók,szörnyecskék,impek,famulusok

pontosan macska méret volt se több se kevesebb?szín?ártó jelleg?fenyegetettség érzése magas alacsony?ha akarsz írj privátot

2015. febr. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!