Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom temetőben. Lehet jelentés...

Álom temetőben. Lehet jelentése? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy régi temetőben jártam egy idős rokonunkkal aki bemutatta, hogy az ükszülők, szépszülők hol nyugszanak. Majd ez a temető kigyulladt. Érdekes módon az álom után felébredtem és ahogy visszaaludtam megint jött egy hasonló álom. Egy sírról készült fotót néztünk apával ahol a már elhunyt nagymamám ült (nem az ő sírja volt). Le volt hajtva a feje és úgy tűnt mintha szomorú lenne. Sírva ébredtem és nagyon kiborultam. :(
2015. jan. 11. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Az álmoknak nincs jelentése, vagyis olyan biztos nincs, ami mindenkire stimmel. Miért jelentené ugyanazt két különböző embernél?

A nap folyamán érzékelt dolgokat, érzéseket álmodod meg, ennyi, nem több.

2015. jan. 11. 11:59
 2/3 Legoman ***** válasza:

Igaza van az előttem levőnek, de csak félig.

Naponta tömérdek mennyiségű információ megy a tudatalattinkba, és ebből mi csak nagyon kis töredékét észleljük. A többi vetül ki álmainkban, és tanácsot ad nekünk, hogy mit tegyünk, hogy elérjük, amit akarunk. Az is igaz, hogy nincs két egyforma álom, és jelentés, de meg lehet mondani, hogy éppen nála mit jelenthet. Nem a megoldást szoktam megmondani, hanem csak segítséget, hogy megtudja fejteni ő maga, mivel az ő élete.

Nos szerintem ezt jelenti:

Elvesztetted valamit, amit nagyon szerettél. Megváltoztál. Lezárult egy korszak az életedben. Most úgy érzed, hogy megszakad a szíved a bánattól, vagy éppen ellenkezőleg, de ha kell sírj és éld át a fájdalmat vagy az örömöt, ne szégyenlősködj. De idővel rájössz, hogy mire voltak jók ezek a változások.

2015. jan. 11. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy házszentelés nem ártana, vagy mise az elhunytakért.

Amúgy nem jelent túl jót az álom.

A tűz mindig a Pokol képeként tűnik fel.

2015. jan. 12. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!