Erotikus jellegű álmok. Miért?
Figyelt kérdés
Napok óta ilyesmit álmodom, de testi tünetek nélkül, ugyanis aszexuális vagyok.
Esetleg jelenthet más dolgot az álom?
2015. jan. 10. 08:12
21/41 anonim válasza:
Sok vizet kell innod és azt olvastam, hogy a C-vitamin jó.
22/41 anonim válasza:
Vagy a fekete tea sem lehet rossz.
24/41 A kérdező kommentje:
Jelen van, nem panaszkodhatom.
2015. jan. 10. 15:00
25/41 anonim válasza:
Végülis vannak olyan lények, amik szexuális töltetű álmot generálnak, hogy a gyökércsakrádból táplálkozzanak addig. Az akkor is működik, ha soha, még csak nem is gondolsz a szexre.
26/41 anonim válasza:
Mert vágysz rá, tetszik vagy sem, még ha te elhatározásból úgy gondolod, hogy nem, hormon szinten akkor is, annak ellenére, hogy rendben van. Akkor múlna el a dolog ha ivartalanítanád magadat(eszedbe ne jusson).
Amúgy biztos van olyan impotens férfi, aki szégyenli, hogy ezen a téren nem jó már semmire, és örülne ha találna valakit akit szerethet annak ellenére hogy feleslegesnek érezné magát mellette.
27/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem ismersz: ha én valamit akarok, teszek is érte. Szerintem neked még nem fájt a húgycsöved úgy, hogy besz*rj a fájdalomtól, így a vágyölő hatást sem ismerheted.
2015. jan. 10. 18:51
28/41 A kérdező kommentje:
Amikor valami túl sokszor rossz, nem hiszem, hogy mazochista módon folytatod.
2015. jan. 10. 18:53
29/41 A kérdező kommentje:
És még egyszer leírom a kedvedért: még csak nem is nyúlok magamhoz!
2015. jan. 10. 18:56
30/41 anonim válasza:
Nem csípett nagyon? Picit égeő érzésként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!