Miért álmodom ezt?
Egy füves, meredek, erdős út végén áll egy ház. A ház a cél. Pár emberrel elindulok felé, köztük van az apám is. Én előrefutok, és a házhoz közel vagyok már, amikor történik valami. Tudom, hogy túl sokáig mentünk az úton, így soha nem érhetjük el a házat. A háromnegyed részénél az útból sűrű és mély mocsár lett, én pedig belefutok. Meghalok. Várom hogy apám jöjjön és kihúzzon, de hetekkel később ér oda, és nem húz ki. A lényeg a mocsáron van. Hatalmas, mély és rohadt ijesztő. Nincs belőle kiút, és ez kiborított.
Hasonlót álmodtam már, de az arról szólt hogy egy óceánban vagyok, és ha előre nézek ugye távol a víz feketének látszik. A fekete hatalmas tömegű víz közelít felém, és a part ami eddig közel volt 100 méterre eltávolodott. A víz elér, és meghalok.
Nem tudom, lehet hogy csak hülyeség, de ha van valami jelentősége azt jó lenne tudni.
Szerintem nincs semmi jelentosege. Lehet hogy neztel valami hasonlo filmet vagy hallottal ilyenrol... es erre gondoltal es alom lett belole
Pl. en is szoktam olyanrol almodni amit eppen filmen lattam
legtobbszor az almoknak nincs nagyon jelentosege :/
(a fantaziadtol fugg)
Nem láttam semmi hasonlót, már régóta nagy félelmem az ilyen helyzet. S már sokszor álmodtam ilyesmit, ezért gondoltam hogy jelent valamit.
De azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!