Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha az exem...

Mit jelenthet, ha az exem anyjával álmodok?

Figyelt kérdés

(Régen a suliban amikor unatkoztam firkáltam, hogy szeretlek xy..)

Azt álmodtam, hogy az exem anyja összegyűjtötte ezeket a firkákat, eltette emlékbe (igazából is ilyen, hogy a fiához szóló szerelmes leveleket stb-ket eltette emlékbe). Sokszor álmodtam olyat is, hogy a üzent nekem az exem családja, csak az exem nem. Általában az exem anyjával álmodok, hogy ő visszajött Magyarországra és vele beszélek, rajta keresztül próbálok meg kapcsolatba lépni a fiával (amúgy ők elköltöztek, nem is hajlandóak semmiféle kapcsolatot tartani azokkal akiket úgymond itt hagytak és új életet kezdtek. Azóta az exemnek van egy jegyese meg minden)

Miért pont az anyjával álmodok? Talán mert elvesztettem a reményt, hogy konkrétan vele beszéljek? Csak mert eleinte az exemmel is álmodtam, hogy visszajött stb, de amióta megtudtam hogy mással van azóta nem igazán álmodtam vele csak az anyjával........

2014. dec. 23. 09:58
 1/2 nufnuf válasza:

Volt valamilyen rendezetlen ügyed vele, vagy nagyon akart valamit, amit te nem, vagy fordítva.

De ez egyértelmű, hiszen azt írtad, hogy teljesen elszigetelődtek tőled.

Ha sok éves kapcsolat, akkor az is lehet, hogy valahol mélyen családtagként tekintettél rájuk. Az anyjára lehet úgy, mintha a te második anyukád lenne. Előfordul az ilyen.

Ez egy nehéz időszak lehet neked, elhagyatottnak érezheted magad. Valószínű azért van ez mert mélyen benn keresed őket. Nappal ezt ugye megakadályozod tiszta tudatállapot miatt, de éjszaka nem tudod. Majd elmúlik.

2015. jan. 9. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! :)
2015. jan. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!