Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy álmomban...

Mit jelent, hogy álmomban valakivel leugrok egy hídról? (Több lent)

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy férfival leugrottam egy magas hídról a Dunába. Rettenetesen féltem és mindig meg akartam fordulni, de a férfi erősen tartott és nem fájt az érkezés. Kellemetlen sem volt. Aztán pillanatokon belül kint is voltunk. A víz nem volt kimondottan koszos. Tipikus Duna.
2014. dec. 19. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik híd?
2014. dec. 19. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez olyan fiktív híd. Nem létezik a valóságban :D
2014. dec. 19. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
2014. dec. 19. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt jelentheti, amit az én álmom is jelentett, ami szinte szóról szóra megegyezik a tieddel! Hihetetlen akét álom hasonlósága!

Én egy fiúval sétáltam egy hegyes-dombos tájon, aztán egy téglából épült hídon megálltunk és néztük a híd alatt a szélben ringatózó, smaragdzöld, puha füvet.Aztán átöleltük egymást és ugrottunk! De miközben zuhantunk, valami megváltozott a híd alól eltűnt a fű és csak éles kövek voltak ott.És ragyogó reggeli napfény helyett alkonyodott.A kövekre estünk és meghaltunk.Én még egy ideig a holttestünk felett lebegve szomorúan néztem, mi történt.

A valóság pedig az, hogy a későbbiekben tényleg megismertem ezt a fiút, akiről az álom idején még nem is tudtam, hogy valóban létezik.Beleugrottunk egy kapcsolatba de ugyanolyan meglepő és hirtelen vége lett, ahogyan az álomban...

Neked szerencséd lehet, mert a te álmod nem olyan végzetes kimenetelű.

2014. dec. 19. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. dec. 22. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Lucifer :D Ismerem
2014. dec. 22. 20:11
 7/7 anonim válasza:
azt, hogy az avatarod meghalt. Nm tudsz többé álmodni. :s
2014. dec. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!