Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan ébresszem fel magam?

Hogyan ébresszem fel magam?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul velem, hogy álmomban tudatosul bennem hogy álmodom. Olyankor mindig felakarok ébredni, mert rosszul érzem magam. De mindig hatalmas kínlódás felébredni. Azt szoktam álmodni, hogy félig ébren vagyok már, de mivel még félig alszom, a testem kb le van bénulva, és csak zihálok. Ha az álmomban fel is ébredek, nem tudok mozogni, kiabálok, nyöszörgök, hogy htha, de rendesen fárasztó. Mire tényleg felébredek, rendesen elfárad a tudatom és kapkodom a levegőt, mint aki fuldoklott előtte. Hogyan lehetne ezt a folyamatot megoldani, hogy csak egy szimpla gondolat legyen felébredni?
2014. dec. 7. 11:01
 1/10 A harmadik szem ***** válasza:
Nem igazán kivitelezhető. Mozgasd meg valamelyik testrészed, arra felkelsz.
2014. dec. 7. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:

A te problémád nem az hogy nem tudod felébreszteni magadat hanem az hogy nem alszol rendesen.

Általában nem árt ha nevén nevezzük a gyereket!

2014. dec. 7. 11:12
 3/10 A harmadik szem ***** válasza:

#1 Vagyok.

Valószínűleg fogsz kapni egy rakás "varázslatos" megoldást a problémádra, de én saját tapasztalatból beszélek.

Valószínűleg az alvásparalízis miatt nem tudsz mozogni, emiatt nem kell aggódni, várj egy picit és rendbe jössz. Ha fel akarsz ébredni a tudatossá vált álmodból állítsd meg a szemed mozgását, azaz koncentrálj az álmodban is egy pontra, ettől fel fogsz ébredni.

2014. dec. 7. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Szellem van a lakásba, az alvásparalízist egy szemmel nem érzékelhető entitás okozza ami alvás közben szívja le az energiáid. Szerencsés vagy hogy éber állapotban még nem kapott el mikor az ágyon feküdtél. Szentelt gyertya elzavarja.
2014. dec. 7. 16:06
 5/10 anonim válasza:
Ez alvásparalízis
2014. dec. 7. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Alvás paralizis lehet, pedig téves ébredés, bár ez utóbbi nem jár általában bénultsággal, de nagyon nehéz lehet belőle kijönni.hasonlótól szoktam szenvedni én is.Nálam úgy van, hogy tudatosodik bennem, hogy alszom, viszont inden teljesen átlagos és valóságszerű, tudatos ugyan az álom, de nem tudom irányítani és semmi szerű nem történik benne.Fel akarok ébredni, de annyira nem tudom megkülönböztetni az álmot a valóságtól, hisz egyforma, hogy nem tudok igazán visszajönni a rendes valóságba,őrjitő!
2014. dec. 7. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbáld irányítani az álmodban a környezetedben lévő dolgokat, nem csodákról van szó, csak emelj fel egy tárgyat ahogy ébren is megfogod, felemeled.
2014. dec. 9. 20:48
 8/10 A kérdező kommentje:
De le vagyok bénulva. Nem tudom felemelni. Annyira, hogy a szemem is csak nagyon nagyon nehezen tudom kinyitni, és csak fél pillanatokra. :/
2014. dec. 10. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, így most már egész biztos, hogy alvásparalizis!
2014. dec. 10. 08:50
 10/10 A kérdező kommentje:
De az alvásparalízis nem ébredés után van? Nekem ez álmomban történik.
2014. dec. 10. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!