Beszélgettem egy személlyel valami folyosón, majd egy másik becsatlakozott hozzánk belülről. Amikor olyan aranyos kitorpant a szobából és rámnézeett, hirtelen beléfagyott minden szó. Tudtam, hogy ő különleges és más. Meredten bámultuk egymást és szavak nélkül elmeséltük egymásnak az életünket.
Páratlan és fantasztikus élmény volt:)
Remélem találkozom még vele :D
A kedvenc álmaim azok, amik olyan hosszúnak tűnnek, mintha filmet néznék, és sok szereplő van bennük, és többé-kevésbé konzisztens történet, szóval nem csapong össze-vissza. Sajnos ritkák, és töredékesen emlékszem rájuk, de mikor felébredek, szeretném folytatni.
Amire most hirtelen emlékszem, hogy az álom kezdetén "in medias res" egy szobában találtam magam, és volt nálam 3 tárgy, amiket tudtam, hogy fel kell használnom, de nem tudtam, hogyan. Talán egy tekercs volt, egy távcső, meg egy iránytű, de nem biztos. Aztán a történet valahogy úgy folytatódott, hogy kiderült, hogy a házban mitológiai lények bujkálnak (Medúzára és egy küklopszra emlékszem), kintről pedig emberek ostromolják a házat, akik a lényekre vadásznak. Sajnos épp az egyik tárgyamról kiderült, hogy az riasztotta oda az ellenséget. A lények barátságosnak bizonyultak, próbáltam segíteni nekik, de nem tudom, mi lett végül. Az álom későbbi része a házon kívül zajlott, néhány valóságos barátomat dolgoztatták rabszolgaként egy bányában. Őket sikerült kiszabadítani. Utána már ők voltak az erősítés a gonosz emberek ellen.
Az erotikus tartalmú álmokról most nem beszélek :D
Úgy lesz... Köszi... nektek is szép álmokat! :P
Ha van kedved megoszthatod velünk, hogy neked mi volt a legjobb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!